Actualitatportada

Subhasten una carta en què Einstein afirma que Déu va crear el món

Una carta escrita pel físic Albert Einstein al company italià Giovanni Giorgi, quan ensenyava a Roma a la Universitat Sapienza. La carta es va subhastar el 15 de febrer als Estats Units. La casa de subhastes RR Auction esperava rebre almenys 55.000 $ per la missiva, però un comprador anònim en línia la va adquirir per 75 mil dòlars.

Einstein assenyala que “Déu va crear el món amb molta elegància i intel·ligència”

A la carta, escrita el 12 de juliol de 1925, Einstein assenyala que “Déu va crear el món amb molta elegància i intel·ligència”, després de referir-se a alguns experiments, conclou: “No tinc dubtes sobre la validesa de la teoria de la relativitat”.
En aquesta època, Giorgi va ser conegut internacionalment i a Itàlia com una autoritat en l’electromagnetisme. El missatge curt està escrit en el revers d’una postal signada per “El seu Einsntein” en italià “Su Einsntein”.
Einstein tenia una estreta relació amb Itàlia, on es trobava amb la seva família quan tenia entre 15 i 16 anys per molts mesos i pel que ell parlava i escrivia amb fluïdesa en l’idioma local. La carta pertanyia a un col·leccionista de França, que va obtenir el manuscrit d’una recol·lecció d’articles científics italians.

Font: Noticia Cristiana

Previous post

Fascinats per Jesús

Next post

Una dona és assassinada imitant una escena de '50 ombres d'en Grey'

PresEvan

PresEvan

No Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>