Novetats Musicalsportada

Novetats musicals

L’ Isaïes Rodríguez ens ha presentat, com cada trimestre,  les novetats musicals.

 

proof-of-lifeScott Stapp
Proof of Life

L’antic cantant de la coneguda banda Creed ha editat el seu nou disc en solitari, “una reafirmació de la meva història personal. Hi va haver anys en què vaig pensar que tot havia estat una pèrdua. Vaig mirar al meu voltant el mal que havia fet, i vaig pensar que havia fet molts embolics. Però ara veig que sóc capaç de canviar aquest embolic en un missatge. Aquest missatge té la forma de les cançons que componen la columna vertebral de la meva història”.

stryperStryper
No More Hell To Pay

El nou disc ha estat produït pel cantant i guitarrista de la banda, Michael Sweet, i presenta algunes de les cançons més fortes i dures de la banda en tota la seva carrera. Sweet ha explicat que “No More Hell To Pay marca el nostre 30è aniversari. És el nostre onzè disc en estudi i segurament el millor que hem fet fins al moment. Per què? Té tot el què es pot esperar d’Stryper: veus d’alt voltatge, harmonies vocals, solos de guitarra, bateria i baix potents i una energia que no s’havia aconseguit fins aquest moment. El missatge és igualment poderós i ofereix esperança i inspiració a tothom que l’escolti. Un disc per a què els fans d’Stryper es sentin orgullosos. I pels què encara no son fans, si l’escolten de ben segur que se’n faran”.

stevencurtisSteven Curtis Chapman
The Glorious Unfolding

Primer projecte en estudi amb totes les cançons originals en set anys. he Glorious Unfolding es centra en la veritat en què Déu està fent la seva feina explicant una història a través dels meravellosos moments de les nostres vides, però també a través dels moments difícils, uns fets que Chapman coneix de primera mà. “Jo he passat per totes aquestes històries, i estic cada vegada més convençut que Déu coneix els plans que té per nosaltres i acabarà el què ha començat. Déu està explicant una història meravellosa, gloriosa i èpica. Hem de decidir si confiem en Ell”, explica Chapman.

 

hillsongHillsong Young & Free
We Are Young & Free

“Young & Free és més que un segell, és també el nostre missatge i la nostra missió”, comparteix Laura Toggs, líder de l’equip de Young & Free. “Aquesta és una generació cridada a aixecar-se amb força entre la seva joventut i en la seva llibertat, negant-se a permetre que altres els rebutgin per la seva edat. Les cançons que sorgeixen de Young & Free no s’assemblen en res al què hem fet fins ara, i creiem que a través d’elles la gent jove trobarà vida i una alegria infinita en Jesús. Som la veu d’aquesta generació”

 

 

Martin-smithMartin Smith
God’s Great Dance Floor, Step 2

Segona part del debut en solitari de l’antic frontman, co-fundador i principal compositor de Delirious?. Mentre que la primera part va néixer de la seva nova vida en una església local, la segona part continua aquest camí amb una nova col·lecció de cançons de renaixement personal riques amb textes bíblics. Una invitació cordial als pròdigs i fidels per igual, un recordatori de què la gràcia de Déu és per a tothom. Aquest nou disc també inclou la participació en la composició d’altres músics com Tim Hughes, Reuben Morgan, Nick Herbert, Michael W. Smith, Matt Redman i Jonas Myrin.

 

Isaïes Rodríguez – MCM
Música Cristiana Moderna

Previous post

L’ESPERIT DE SERVEI

Next post

Humor juny 2014

PresEvan

PresEvan

No Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>