* Ho féu en una conferència a la Universitat d’Alacant

* És autor de l’obra “Por què dejé de ser ateo”

Davant d’una bona assistència de públic, el conferenciant explicà el seu camí de l’ateisme a la creença, i les evidències que el portaren a aquest camí.

No-ateuEN DEFENSA DEL CRISTIANISME

Josuè Ferrer era un ateu furibund, blasfem i anticlerical que finalment es convertí a Crist. Aquest valencià ha escrit un text contundent en defensa del cristianisme, on respon a les preguntes i arguments més freqüents dins de l’ateisme militant: aquest que fa campanya als autobusos, que organitza campaments infantils i ven milions de llibres dels seus principals gurus mediàtics.

“ERA UN ATEU FURIBUND, BLASFEM I ANTICLARICAL”

L’obra explica l’experiència personal de l’autor i desmunta els cinquanta arguments més freqüents de l’ateisme, entre ells: “si Déu existís ja s’hauria demostrat”, “si Déu és bo, per què permet desgràcies en el món?” o bé “Jesús va ser únicament un home i no la divinitat”.
ÉS RAONABLE CREURE EN DÉU?

Ferrer respon a aquests i altres arguments escèptics des de la perspectiva d’algú que fins no fa molt militava en l’ateisme més combatiu. I ho fa recolzant-se sobretot en la ciència, a fi de demostrar “que la ciència i el cristianisme no resulten incompatibles, tal com erròniament s’acostuma a creure, sinó que més aviat es complimenten”, diu l’autor.

“QUI MILLOR QUE UN EXATEU PER PARLAR AMB EL JOVES”

Entre els organitzador de la conferència hi havia el pastor Freddy Fernández. “En arribar a la universitat alguns joves sofreixen una crisi de fe i molts no la superen”, explica el pastor davant la raó per a realitzar la conferència. “Qui millor que algú que era ateu i tingué una conversió a Crist per parlar als joves de la seva experiència”, comenta.

Freddy Fernàndez diu que li agradaria que la conferència pogués repetir-se en altres llocs, de manera que pugui ser d’ajuda per afirmar la fe cristiana.

Previous post

LUCIANO RUBIO De l’abisme de les drogues a una vida plena

Next post

DAVID RICCA

PresEvan

PresEvan

No Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>