ActualitatActualitat SocialReflexióRevista

Ho compraries si sabessis com fou fabricat?

EL QUÈ COSTA I EL QUÈ VAL

UN EXPERIMENT DARRERE LES OFERTES

Una camiseta per dos euros o uns jeans per menys de deu euros no és increïble que avui dia es pugui trobar. Desafortunadament, no sempre la gent considera qui realment n’està pagant el preu, destaca Fashion Revolution en el seu compte de Youtube, en presentar un nou experiment social.

Moltes ofertes semblem irresistibles, però ens hem parat a preguntar-nos si ho compraríem si sabéssim què implica la seva fabricació?

L’organització muntà una cabina automàtica amb la “ganga” d’una camiseta per 2 euros i, lògicament, molts s’hi aproparen per fer la compra. En introduir la moneda la cabina ensenyava les imatges de dones i nenes que treballen 16 hores al dia en condicions inhumanes per fer possible aquest tipus d’ofertes.

Després hi havia l’opció d’emportar-se la camiseta o donar els diners com una ajuda. I el clip acabava dient: “La gent se’n preocupa quan coneix el seu origen”.

 

Previous post

Una dona és assassinada imitant una escena de '50 ombres d'en Grey'

Next post

Moviment de plantació d’esglésies

PresEvan

PresEvan

No Comment

Leave a reply

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>